Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Εξασφαλισμένη Ποιότητα και Οικονομία


Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν ακόμα την καλύτερη λύση για τον εκσυγχρονισμό ενός κτιρίου γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα δωμάτια μπορούν να εξοπλιστούν με προηγμένες θερμαντικές συσκευές αποθήκευσης το καθένα ξεχωριστά, χωρίς σημαντικό κόστος εγκατάστασης. Δεν χρειάζονται μεγάλα έργα εγκατάστασης, εκσυγχρονισμός καμινάδας ή πολύπλοκες σωληνώσεις. Η έξυπνη τεχνολογία ελέγχου και η δυνατότητα ενσωμάτωσης προηγμένων συστημάτων εξαερισμού μετατρέπουν τον κλασικό θερμοσυσσωρευτή σε σύγχρονο διαχειριστή ενέργειας.

Γιατί να αντικαταστήσω με νέο θερμοσυσσωρευτή;

Έως 20% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με παλαιότερα συστήματα χωρίς έλεγχο φόρτισης. Σημαντική βελτίωση στην άνεση/ευκολία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ελέγχου φόρτισης. Βελτιωμένη κατακράτηση θερμότητας - μεγαλύτερος έλεγχος (ακριβής παροχή θερμοκρασίας και ξεχωριστή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο).

Εκσυγχρονισμός - μια επένδυση για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η αλλαγή στην κατάσταση του πολιτικού και του ενεργειακού εφοδιασμού καθιστά χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες κτιρίων να αντικαταστήσουν τους παλαιούς θερμοσυσσωρευτές (που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι παλαιότεροι των 40 ετών) με προηγμένα και αποτελεσματικά συστήματα θερμοσυσσώρευσης. Μια επένδυση που αποπληρώνει τους χρήστες και το περιβάλλον.

Η ενεργειακή μετάβαση είναι εδώ

Καθώς η παραγωγή αιολικής και ηλιακής ενέργειας αυξάνεται, η χωρητικότητα των θερμοσυσσωρευτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τα πλεονάσματα του δικτύου παραγωγής ενέργειας. Όταν χρησιμοποιούνται θερμοσυσσωρευτές ως μέρος της διαχείρισης φορτίου, το μίγμα ενέργειας μετατοπίζεται επίσης προς όφελος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βελτιώνει την αξιολόγηση του κύκλου ζωής των θερμοσυσσωρευτών. Σήμερα, οι νέοι θερμοσυσσωρευτές με διαχείριση φόρτισης, συμβάλλουν στην καλύτερη αφομοίωση της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ισορροπία στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μειώνει την καταπόνηση του ίδιου του δικτύου και κατ’ επέκταση των καταναλωτών.

Λόγοι για την τροπολογία

Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του καλύτερου τρόπου αποθήκευσης της ενέργειας που παράγεται με ανανεώσιμο και βιώσιμο τρόπο, για παράδειγμα την αιολική ενέργεια. Τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης δωματίων προσφέρουν λύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να τροποποιήσει ανάλογα τη νομοθεσία. Οι ηλεκτρικοί θερμοσυσσωρευτές δωματίων δεν απαιτείται πλέον να τεθούν εκτός λειτουργίας από την 1η Ιανουαρίου 2020, αλλά μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Οφέλη από την τροπολογία

Οι ηλεκτρικοί θερμοσυσσωρευτές δωματίων φορτίζονται τη νύχτα σε περιόδους εκτός αιχμής και εκπέμπουν τη θερμότητα την επόμενη μέρα όπως απαιτείται, με τη βοήθεια ολοκληρωμένων ελεγκτών θερμοκρασίας χώρου. Οι χρήστες επωφελούνται από τα χαμηλότερα τιμολόγια νύχτας, επειδή η «νυχτερινή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας» των επιχειρήσεων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω των θερμοσυσσωρευτών έτσι ώστε η λειτουργία τους να είναι πιο οικονομική χάρη στη σταθερότητα της παραγόμενης ενέργειας.

 

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων