Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Στοχευμένη και Άμεση Θερμότητα


Για εκείνους που επιθυμούν μεγάλη θερμική άνεση, στοχευμένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η υπέρυθρη θερμάστρα χαλαζία αποτελεί την ιδανική επιλογή. Η εκπεμπόμενη θερμότητά της γίνεται σχεδόν αμέσως αισθητή. Αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να ζεστάνετε γρήγορα τον κρύο χώρο του μπάνιου σας, τη σκεπασμένη βεράντα σας ή το σπιτάκι του κήπου σας και να νοιώσετε αμέσως πιο ευχάριστα.

Stiebel Eltron | IW 120
Ανεξάρτητα αν πρόκειται για το μπάνιο, τη σκεπαστή βεράντα ή το σπιτάκι του κήπου – χάρη στον περιστρεφόμενο ανακλαστήρα, η εκπεμπόμενη θερμότητα καθοδηγείται στοχευμένα στο σημείο που χρειάζεται.

Υπέρυθρη ακτινοβολία

Η υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) είναι πανταχού παρούσα με τη μορφή φυσικής ηλιακής ακτινοβολίας. Όταν η υπέρυθρη ακτινοβολία πέφτει στο δέρμα μας, τη νιώθουμε σαν θερμότητα. Ο λόγος: η υπέρυθρη ακτινοβολία θερμαίνει τα σώματα και τα αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει σχεδόν καθόλου τον αέρα του περιβάλλοντος. Συνεπώς, συχνά αναφέρεται ως θερμότητα ακτινοβολίας.

Υπέρυθρη - άνετη ακτινοβολία θερμότητας Τι είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία;

Μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος οφείλεται στην οπτική ακτινοβολία. Αυτή περιλαμβάνει το υπεριώδες φως, το ορατό φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία . Η υπέρυθρη ακτινοβολία βρίσκεται στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα μεταξύ ορατού φωτός και μικροκυμάτων.

Ακτινοβολία IR-Β

Η ακτινοβολία IR-B μεσαίου κύματος έχει κλίμακα μήκους κύματος 1.400 έως 3.000 νανόμετρα και θερμοκρασία επιφάνειας περίπου 300 έως 900°C. Οι θερμάστρες με ακτινοβολία IR-B χρησιμοποιούνται συχνά σε κλειστά δωμάτια με αυξημένη ζήτηση θερμότητας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υπέρυθρης ακτινοβολίας;

Άμεση θέρμανση:
Σε αντίθεση με τη θερμότητα μεταφοράς, η υπέρυθρη θερμότητα θερμαίνει απευθείας το ανθρώπινο σώμα και ελάχιστα τον αέρα του περιβάλλοντος.

Μεγαλύτερη αίσθηση θερμότητας:
Λόγω της αποτελεσματικότητας της ακτινοβολίας, η αίσθηση θερμότητας είναι υψηλότερη. Λόγω αυτού μπορείτε να ρυθμίσετε την θερμοκρασία 1 - 2°C χαμηλότερα.

Χαμηλή απώλεια θερμότητας:
Η άμεση θέρμανση ακτινοβολίας δεν έχει σχεδόν καμία απώλεια θερμότητας.

Γρήγορη θέρμανση:
Η υπέρυθρη ακτινοβολία απαιτεί ελάχιστο χρόνο προθέρμανσης σε σύγκριση με την κεντρική θέρμανση.

Καταπραϋντική ακτινοβολία:
Η υπέρυθρη θερμότητα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Το φάσμα υπέρυθρων-Α χρησιμοποιείται επίσης σε θεραπείες (π.χ. για ρευματισμούς, οστεοαρθρίτιδα κλπ.).

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων