Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ταχυθερμαντήρες

Stiebel Eltron – DCE-X Premium | Ταχυθερμαντήρας


ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΧΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ XΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ - ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ & ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

DCE-X 6/8 Premium & DCE-X 10/12 Premium

Compact ηλεκτρονικός Premium ταχυθερμαντήρας νερού

Απόδοση με απόλυτη ακρίβεια στην θερμοκρασία και εξοικονόμηση ενέργειας: Ο DCE-X Premium αποτελεί την καλύτερη επιλογή μονοφασικού ταχυθερμαντήρα για την παροχή ζεστού νερού χάρη στην τεχνολογία 4i.

Ακριβής πληροφόρηση με μια ματιά!

Η φωτεινή πολύ-λειτουργική οθόνη σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα τη συσκευή. Εμφανίζει συνέχεια την επιλεγμένη θερμοκρασία νερού, ενώ μπορεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την συνολική και τρέχουσα κατανάλωση ενέργειας, το ρυθμό ροής νερού, το χρόνο λειτουργίας καθώς και αναφορές για την κατάσταση της συσκευής όποτε εσείς θέλετε!

Ο μικρός χώρος δεν είναι πρόβλημα!

Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, ο DCE-X Premium είναι κατάλληλος για χρήση σε νεροχύτες, νιπτήρες και ντους. Τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, κουζίνες, μπάνια, WC, βοηθητικούς χώρους, παρέχει ζεστό νερό σε ένα ή περισσότερα σημεία, όπως για παράδειγμα σε πολλαπλούς νιπτήρες. Ο Compact ηλεκτρονικός ταχυθερμαντήρας DCE-X Premium, ο πρώτος στην κατηγορία του που διαθέτει τεχνολογία 4i, λειτουργεί με ακρίβεια ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η ακριβής ροή, στην επιθυμητή θερμοκρασία. Οι δύο πιο συχνές επιθυμητές θερμοκρασίες μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα με τη βοήθεια δύο πλήκτρων μνήμης. Το νερό θερμαίνεται με το άνοιγμα της βρύσης, εξασφαλίζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Ο Compact ηλεκτρονικός ταχυθερμαντήρας νερού DCE-X Premium εξοικονομεί χώρο, ενώ παρέχει ζεστό νερό σε ένα ή πολλά σημεία χρήσης, όπως ντουζιέρα*, νεροχύτη ή νιπτήρες χεριών. Κατάλληλος για τοποθέτηση σε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους ή δημόσιες εγκαταστάσεις. Δοκιμασμένη υπό πίεση συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις εμπορικά διαθέσιμες βρύσες. *Δε συνιστάται για χρήση ντους η επιλογή των 6.6kW σε περίπτωση που η θερμοκρασία εισόδου είναι κάτω από 20°C

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Compact ταχυθερμαντήρας με πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο και τεχνολογία 4i. Εγγυημένη ακριβής θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο της ροής. Αντιστάθμιση των διακυμάνσεων της πίεσης για αποτροπή απότομων αλλαγών θερμοκρασίας. Εύκολη επιλογή θερμοκρασίας από 20 - 60°C μέσω περιστροφικού διακόπτη με ακρίβεια επιλογής 0.5°C. Μεγάλη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με οπίσθιο φωτισμό για την εμφάνιση της επιθυμητής θερμοκρασίας, της τρέχουσας κατανάλωσης ενέργειας, της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας, της παροχής νερού, του χρόνου λειτουργίας, της ώρας καθώς και της κατάστασης της συσκευής. Λειτουργία μνήμης για 2 προγραμματιζόμενες προτιμώμενες θερμοκρασίες, ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως πρόγραμμα ντους, αυτόματο γέμισμα μπανιέρας, δυνατότητα περιορισμού θερμοκρασίας, προστασία από εγκαύματα – παιδική προστασία. Η ενδεικτική λυχνία LED δείχνει πότε η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Δυνατότητα κλειδώματος για αποφυγή ακούσιας ρύθμισης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού μέχρι και 30% μέσω πλήρους ηλεκτρονικού ελέγχου της ισχύς με την τεχνολογία 4i (σε σύγκριση με υδραυλικούς ταχυθερμαντήρες). Τρείς αισθητήρες και μια πρόσθετη μηχανοκίνητη βαλβίδα εξασφαλίζουν την ακριβή θερμοκρασία νερού. Έτσι, καταναλώνεται μόνο η ποσότητα ενέργειας που πραγματικά απαιτείται, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κρύο νερό στη βρύση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η μέγιστη ενεργειακή απόδοση, χωρίς να υπάρχουν απώλειες σε δοχεία αποθήκευσης ή σωληνώσεις. Εμφάνιση της κατανάλωσης και του κόστους ενέργειας. Λειτουργία ECO για μεγαλύτερη οικονομία. Δυνατότητα λειτουργείας ακόμα και με πολύ χαμηλή ροή νερού, από μόλις 1 l/min, σε αντίθεση με τους περισσότερους ταχυθερμαντήρες. Κατάλληλος για χρήση και με προθερμασμένο νερό (π.χ. σε συνδυασμό με ηλιακό θερμοσίφωνα ή αντλία θερμότητας).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / SERVICE: Το σύστημα εγκατάστασης PROFI-RAPID εγγυάται την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Εύκολη και σταθερή τοποθέτηση σε τοίχο: Η άμεση τοποθέτηση μέσω της αποσπώμενης πλάτης της συσκευής επιτρέπει την εύκολη αντιστάθμιση των αποκλίσεων. Το κάλυμμα της συσκευής ανοίγει εύκολα από μία κεντρική βίδα. Εύρος πίεσης δικτύου 2-10 Bar: Λειτουργία και σε δίκτυο ύδρευσης υψηλής πίεσης. Γρήγορη σύνδεση νερού: 1/2" ορειχάλκινες συνδέσεις νερού, τοποθετημένες στο κάτω μέρος για τοποθέτηση σε τελειωμένους τοίχους ή εγκατάσταση σε ημιτελείς τοίχους. Η εγκατάσταση σε ημιτελείς τοίχους με μη ορατές συνδέσεις νερού είναι δυνατή με προαιρετικά εξαρτήματα. Κατάλληλο για σύνδεση με πλαστικούς σωλήνες (τηρήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή). Ευέλικτη ηλεκτρική σύνδεση: Ηλεκτρική σύνδεση στο κάτω μέρος σε ημιτελείς τοίχους. Ηλεκτρική σύνδεση στο κάτω μέρος ή πλευρικά σε τελειωμένους τοίχους. Δυνατότητα επιλογής της μέγιστης ισχύς εσωτερικά. Βαθμός υδατοπροστασίας IP 25: κατάλληλο για ασφαλή τοποθέτηση σε μπάνια και ντους. Ανίχνευση σφάλματος: Εμφάνιση ανάλυσης σφάλματος στην οθόνη. Η πλήρης εσωτερική συναρμολόγηση μπορεί να αφαιρεθεί από το πίσω πλαίσιο στήριξης για πολύ εύκολη πρόσβαση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Σύστημα αντιστάσεων τύπου “Bare Wire”, κατάλληλο για σκληρό και μαλακό νερό. Ηλεκτρονική ασφάλεια πολλαπλών σταδίων με ανίχνευση φυσαλίδων αέρα. Προστασία υπερθέρμανσης. Παιδική προστασία. Δυνατότητα ρύθμισης της μέγιστης θερμοκρασίας εξόδου εσωτερικά με περιορισμό στους 43°C, 50°C ή 55°C. Δυνατότητα κλειδώματος για αποφυγή ακούσιας ρύθμισης.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Η Stiebel Eltron εφηύρε τον πρώτο ταχυθερμαντήρα στον κόσμο το 1927! Από τότε κατέχει την θέση του παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή και την τεχνολογική εξέλιξη των ταχυθερμαντήρων, με απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής “Made in Germany”, τεράστια τεχνογνωσία και κορυφαία αξιοπιστία! Δείτε περισσότερα για το βραβευμένο επί σειρά ετών Superbrand - Stiebel Eltron εδώ!

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

 • Πλήρως ηλεκτρονικός Compact ταχυθερμαντήρας με τεχνολογία 4i, για μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ακριβής παροχή θερμοκρασίας ανά πάσα στιγμή
 • Μεγάλη φωτεινή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών για εύκολο χειρισμό
 • Λειτουργία ECO για εξαιρετική ενεργειακή απόδοση
 • Λεπτομερής ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας και νερού για πλήρη διαφάνεια
 • Αυτόματη ρύθμιση της ισχύς σύμφωνα με τον ρυθμό ροής
 • Αντιστάθμιση των διακυμάνσεων της πίεσης – ροής νερού για αποφυγή απότομων αλλαγών θερμοκρασίας
 • Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός
 • Δύο θέσεις μνήμης διαφορετικών θερμοκρασιών
 • Μεγάλο εύρος λειτουργιών
 • Κατάλληλος για μαλακό και σκληρό νερό
 • Ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας πολλαπλών σταδίων
 • Ασφάλεια ανίχνευσης αέρα
 • Ασφάλεια υπερθέρμανσης
 • Παιδική προστασία
 • Λειτουργία ντους
 • Αυτόματο γέμισμα μπανιέρας
 • Λειτουργεί ακόμα και με πολύ χαμηλή ροή ( μόλις 1 l/min)
 • Μεγάλο φάσμα λειτουργίας πίεσης, από 2 έως 10 Bar
 • Κατάλληλος για σύνδεση με ηλιακό θερμοσίφωνα ή αντλία θερμότητας, με θερμοκρασία εισόδου έως και 55°C
 • Γρήγορη εγκατάσταση PROFI-RAPID
 • Υδατοπροστασία IP 25. Κατάλληλο για τοποθέτηση εντός μπάνιου - ντους
 • Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μοντέλο PREMIUM DCE-X 6/8 DCE-X 10/12
Ενεργειακή κλάση A
Ισχύς εξόδου [kW] @230V 6.6/8.7 @230V 11/13.1 @230V
Ονομαστική ένταση [A] @230V 30/38 49.3/57
Ασφάλεια [A] @230V 30/40 50/60
Παροχή ζεστού νερού [l/min] @230V 3.5/4.6 5.8/6.9
Ισχύς εξόδου [kW] @240V 7.2/9.6 @240V 12/14.3 @240V
Ονομαστική ένταση [A] @240V 31.3/40 51.5/59.5
Ασφάλεια [A] @240V 35/40 60/60
Παροχή ζεστού νερού [l/min] @240V 3.8/5.0 6.3/7.5
Tάση τροφοδοσίας / φάσεις 1/N/PE ~220-240V
Tάση τροφοδοσίας [V] 220-240
Συχνότητα [Hz] 50/60
Ρύθμιση θερμοκρασίας [°C] Off – 20°C - 60°C
Mέγιστη θερμοκρ. εισόδου [°C] 55
Ύψος/Πλάτος/Βάθος [mm] 372/217/109
Βαθμός προστασίας [IP] IP25
Βάρος [kg] 2.5

*ο υπολογισμός των λίτρων ανά λεπτό [l/min] αφορά θερμοκρασία εισόδου νερού +10°C και θερμοκρασία εξόδου +38°C (Δτ +28°C)

Βρείτε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης

Είστε επαγγελματίας; Ελάτε στην ομάδα μας!

Έχετε απορίες σχετικά με τους ταχυθερμαντήρες; Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός σύμβουλος θα έρθει σε επαφή άμεσα μαζί σας!

Επίσημη εμπορική διάθεση προϊόντων STIEBEL ELTRON Ελλάδας και Κύπρου - Heatovent Hellas

 

  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων