Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Απεριόριστο Ζεστό Νερό Χρήσης


Οι ταχυθερμαντήρες τροφοδοτούν άνετα με ζεστό νερό την οικία σας, όποτε αυτό χρειάζεται και με την κατάλληλη ποσότητα. Μια κεντρική συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα σε πολλαπλά σημεία χρήσης και είναι ικανή να καλύψει ανάγκες για ζεστό νερό ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, σε μπάνια και κουζίνες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας διαθέτει υψηλής απόδοσης ταχυθερμαντήρες που παρέχουν άνεση στιγμιαίας θέρμανσης του νερού για ένα τεράστιο φάσμα απαιτήσεων και προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός τοπικού συστήματος θέρμανσης νερού.

Ταχυθερμαντήρες Άνεσης Οι ταχυθερμαντήρες νερού μπορούν να τροφοδοτήσουν πολλαπλά σημεία χρήσης που καταναλώνουν πολύ νερό σε υψηλή θερμοκρασία, ακόμη και αν βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους, για παράδειγμα σε μπάνια και κουζίνες.
Ταχυθερμαντήρες Compact Οι συμπαγείς ταχυθερμαντήρες παρέχουν σε ένα ή περισσότερα σημεία χρήσης, που καταναλώνουν μέτρια ποσότητα νερού, σε υψηλή θερμοκρασία, για παράδειγμα σε κουζίνες (νεροχύτης).
Ταχυθερμαντήρες Mini Οι Μίνι ταχυθερμαντήρες νερού παρέχουν σε ένα σημείο χρήσης, που καταναλώνει μικρή ποσότητα νερού, σε μέτρια θερμοκρασία, για παράδειγμα σε ένα νιπτήρα.
Ταχυθερμαντήρες Ντους Οι ταχυθερμαντήρες Ντους τοποθετούνται κατευθείαν στον χώρο της ντουζιέρας και λειτουργούν όποια στιγμή επιθυμούμε, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένας βολικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας

Σήμερα, παίρνουμε το ζεστό νερό ως δεδομένο. Οι εξειδικευμένες λύσεις της STIEBEL ELTRON προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης, εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικές συσκευές. Η ηλεκτρική θέρμανση ζεστού νερού χρήσης με μικρές διαδρομές είναι περισσότερο περιβαλλοντικά υπεύθυνη και εξασφαλίζει εξαιρετική οικολογική ισορροπία.

Τοπική θέρμανση ζεστού νερού χρήσης

Οι λύσεις για την αποτελεσματική θέρμανση ζεστού νερού μπορούν να χωριστούν σε κεντρικές και τοπικές. Με την κεντρική θέρμανση ζεστού νερού χρήσης, η απόδοση εξαρτάται συχνά από την απόσταση των μακρινών γραμμών παροχής. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Όσον αφορά τις εκπομπές CO2, αξίζει επίσης να γίνει μια σύγκριση. Και εδώ, οι τοπικοί ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού είναι πολύ καλύτεροι από ό, τι θεωρείται γενικά. Συχνά, το πραγματικό επίπεδο της ενεργειακής απόδοσης εμφανίζεται μόνο στο τέλος του έτους, όπως συμβαίνει όταν πολλοί από τους παράγοντες κόστους, όπως η αντλία κυκλοφορίας ζεστού νερού χρήσης που χρησιμοποιείται στα κεντρικά συστήματα, εμφανίζονται στην ετήσια σύνοψη των τελών. Αυτά σπάνια σημειώνονται ως κόστος ζεστού νερού χρήσης. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το κρυφό κόστος, τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού συχνά αποδεικνύονται καλύτερα από τα κεντρικά συστήματα πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Οι ηλεκτρικοί τοπικοί ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού, ειδικότερα, προσφέρουν ακόμη περισσότερα οφέλη - πρακτικά δεν χρειάζονται συντήρηση και σας επιτρέπουν να κάνετε απλούς υπολογισμούς κόστους βάσει κατανάλωσης.

Απορίες σχετικά με Ταχυθερμαντήρες

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2020 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων