Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Στέγνωμα Χεριών Χωρίς Χνούδια


Το μεγάλο τους πλεονέκτημα έγκειται στη σημαντική μείωση του κόστους σε σύγκριση με τη χρήση χαρτιού ή πετσετών υφάσματος. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε, να αποθηκεύετε, να ξαναγεμίζετε και να απορρίπτετε τις χαρτοπετσέτες, ούτε υπάρχει ο κίνδυνος να πετιούνται στο πάτωμα και να σας φράζουν τις αποχετεύσεις. Η STIEBEL ELTRON προσφέρει εξατομικευμένες, “State of the art” λύσεις για όλους τους τομείς εφαρμογών. Όλες οι συσκευές διαθέτουν αισθητήρες για λειτουργία χωρίς επαφή και υψηλές ταχύτητες αέρα για γρήγορο στέγνωμα.

Στεγνωτήρες χεριών υψηλής ταχύτητας
Οι στεγνωτήρες χεριών υψηλής ταχύτητας έχουν εξαιρετικά ισχυρή, συγκεντρωμένη ροή αέρα πάνω από 300 χλμ./ώρα - και απομακρύνουν την υγρασία από την επιφάνεια των χεριών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Stiebel Eltron σειρά | Ultronic

Στεγνωτήρες χεριών θερμού αέρα
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στέγνωμα των χεριών με στεγνωτήρα χεριών παραμένει η πιο υγιεινή και οικονομική λύση σε ένα δημόσιο λουτρό.

Stiebel Eltron σειρές | HTT & HTE

Οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τα βακτηρίδια που εκπέμπονται στον αέρα.

Η επιτροπή εργασίας των κατασκευαστών στεγνωτήρων χεριών με ζεστό αέρα στο ZVEI, το διάσημο Ινστιτούτο Fresenius και το Ινστιτούτο για την Έρευνα Προϊόντος (IPI) εξέτασαν αυτό το επαναλαμβανόμενο ζήτημα:

Τα βακτήρια στον αέρα του μπάνιου αυξάνονται ή μειώνονται με στεγνωτήρες χεριών ζεστού αέρα;

Το αποτέλεσμα: Η συνολική ποσότητα βακτηριδίων στον αέρα αποβολής είναι περίπου 90% χαμηλότερη από τον αέρα εισαγωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τα βακτηρίδια που εκπέμπονται στον αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα παίρνουν τον αέρα από το περιβάλλον τους.

Εάν ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει βακτήρια, θα μπορούσαν να καταλήξουν σε καθαρά χέρια. Ωστόσο, ο αέρας θερμαίνεται επαρκώς στον στεγνωτήρα χεριών για να σκοτώσει κάθε βακτήριο που έχει εισαχθεί μέσω του αέρα εισαγωγής. Για να απαντήσει στην ερώτηση, το IPI ανέπτυξε και δημιούργησε τον απαραίτητο εξοπλισμό δοκιμών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Fresenius. Διεξήχθησαν διάφορες σειρές δοκιμών. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των βακτηριδίων στον αέρα εκροής ήταν μικρότερος από αυτόν του αέρα εισαγωγής.

Η στατιστική ανάλυση έδειξε ότι σε επίπεδο 95% οι διαφορές είναι σημαντικές, δηλαδή οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τον αριθμό των βακτηριδίων στον αέρα. Μια άλλη σειρά δοκιμών έδειξε ότι ο αγωγός αέρα δεν αποτελεί έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια. Δεν υπάρχουν βακτηρίδια στον στεγνωτήρα χεριών με ζεστό αέρα.

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων