Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αντλίες Θερμότητας Ζ.Ν.Χ.

Stiebel Eltron | WWK 222 H – 302 H


ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΧΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ XΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ - ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ & ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αντλία θερμότητας - ζεστού νερού χρήσης - Εξωτερικού χώρου

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν την δωρεάν περιβαλλοντική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και έτσι προσφέρουν μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για την θέρμανση του νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η χρήσης αντλίας θερμότητας προσφέρει μια γρήγορη και πολύ βολική λύση. Στο υπόγειο στην αποθήκη ή στο λεβητοστάσιο συγκεκριμένα υπάρχει θερμότητα στην ατμόσφαιρά, είτε από ένα λέβητα είτε από τις ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να αφήνουμε αυτή τη ενέργεια να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Μέχρι και το 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού μπορεί να προέρθει από τον αέρα του χώρου. Μια ολόκληρη μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό οικιακής χρήσης, εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα έτσι ώστε να θερμανθεί όλο το boiler που διαθέτει στο εσωτερικό της η αντλία (200-300 λίτρα).

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Οι WWK 222 Η/302 H είναι συμπαγής αντλίες θερμότητας αέρος ειδικά σχεδιασμένες για υπαίθρια χρήση - εγκατάσταση για την τροφοδοσία ζεστού νερού σε πολλά σημεία χρήσης. Φυσικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική εγκατάσταση σε λειτουργία ανακυκλοφορίας αέρα. Συμπαγής κατασκευή που προσφέρει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Τέλος, δεν χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση, η προκαθορισμένη τιμή ΖΝΧ έχει ήδη ρυθμιστεί.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Το εμαγιέ μεταλλικό περίβλημα και τα υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλή λειτουργία σε εξωτερικές εγκαταστάσεις.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι WWK 222 H και WWK 302 H είναι συμπαγής αντλίες | (μονάδες αντλίας θερμότητας και δοχείο κατασκευασμένος από χάλυβα, με ειδική επίστρωση σμάλτου στο εσωτερικό και τοποθετημένο σε ένα περίβλημα) για την παραγωγή ζεστού νερού σε πολλά σημεία χρήσης (μονοκατοικίες ή διώροφα σπίτια) . Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εσωτερική εγκατάσταση. Ελκυστικός σχεδιασμός, δοχείο με υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετικής απόδοσης / τιμές COP. Πολύ αθόρυβη λειτουργία χάρη στον ηχομονωμένο συμπιεστή.

Αυτές οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης εξοπλισμένες ως πρότυπο με ενσωματωμένες αντιστάσεις επείγουσας ανάγκης / ενισχυτή (Emergency Boost). Έχουν μικρό μέγεθος και ευέλικτο σχεδιασμό. Ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πολύ απαιτητικού προφίλ χρήσης XL σύμφωνα με το πρότυπο EN 16147 και επιτυγχάνουν κορυφαίες αποδόσεις σύμφωνα με τις κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης για αντλίες θερμότητας Ζ.Ν.Χ. (ζεστού νερού χρήσης) που ισχύουν από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η θερμοκρασία ζεστού νερού χρήσης είναι προκαθορισμένη στους> 60°C σε λειτουργία αντλίας θερμότητας. Η χρήση εξαρτημάτων ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, όπως ο συμπυκνωτής ασφαλείας Rollbond για μέγιστη αξιοπιστία και μόνιμα υψηλή απόδοση, καθώς και ένα εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ανόδιο τρέχουσας τάσης συμβάλουν, επίσης στη μέγιστη αξιοπιστία και εξοικονόμηση κόστους για τους τελικούς χρήστες λόγω της εξάλειψης της ανάγκης τακτικών ελέγχων / αντικατάστασης ανοδίου.

 

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  • Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης
  • Κατάλληλες για εξωτερική εγκατάσταση (θερμοκρασία περιβάλλοντος έως -5°C)
  • Αντίσταση τύπου (Emergency Booster) ανάγκης / ενίσχυσης συμπεριλαμβάνεται ως στάνταρ
  • Παρέχουν εξαιρετική άνεση ζεστού νερού χρήσης (προφίλ χρήσης XL σύμφωνα με το EN 16147) καθώς και εξαιρετική απόδοση με πολύ μικρές διαστάσεις
  • Εσωτερικό δοχείο με χωρητικότητα 220 & 300 λίτρων
  • Θερμοκρασία ζεστού νερού χρήσης> 60°C που επιτυγχάνονται μόνο με την αποτελεσματική λειτουργία της αντλίας θερμότητας (χωρίς το Booster)
  • Δεν απαιτούν συντήρηση λόγω του ηλεκτρονικού ανοδίου (εξοικονομούν κόστος για τον έλεγχο ανοδίου / αντικατάσταση που συνήθως απαιτείται τακτικά), καθώς και ενσωματωμένο ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης έκτακτης ανάγκης / αναπλήρωσης συμπεριλαμβανόμενο ως στάνταρ (Emergency Booster)
  • Αθόρυβος συμπιεστής, απομονωμένος από τη ροή του αέρα
  • Έλεγχος της υπάρχουσας θερμότητας μέσω ενσωματωμένου αισθητήρα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μοντέλο PREMIUM WWK 222 Η WWK 302 Η
Ενεργειακή κλάση ( indoor & Outdoor) A+ (XL)
Λίτρα [L] 220 302
Μέγιστη θερμοκρασία [°C] με λειτουργία αντλίας θερμότητας 65
Μέγιστα λίτρα σε θερμοκρασία +40°C [L] 335 475
Φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας [°C] -5/+42 -8/+42
Ονομαστική θερμοκρασία ΖΝΧ (EN 16147) [°C] 61
Ονομαστικό προφίλ φορτίου (EN16147) XL
Μέγιστη διαθέσιμη ονομαστική ένταση ζεστού νερού χρήσης στους +40°C (EN 16147 / Α20) 285 405
COP (EN 16147 / A20) 3.44 3.67
Επίπεδο ηχητικής ισχύος (EN 12102) [dB](A) 60
Μέση στάθμη ηχητικής πίεσης με απόσταση 1 μ., σε ελεύθερο πεδίο 45
Ύψος/Διάμετρος [mm] 1545 x 690 1913 x 690

*Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθ. 812/2013.

  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων