Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αντλίες Θερμότητας Ζ.Ν.Χ.

Stiebel Eltron | SHP-F 220 300 Premium


ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΧΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ XΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ - ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ & ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αντλία θερμότητας - ζεστού νερού χρήσης

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν την δωρεάν περιβαλλοντική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και έτσι προσφέρουν μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για την θέρμανση του νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η χρήσης αντλίας θερμότητας προσφέρει μια γρήγορη και πολύ βολική λύση. Στο υπόγειο στην αποθήκη ή στο λεβητοστάσιο συγκεκριμένα υπάρχει θερμότητα στην ατμόσφαιρά, είτε από ένα λέβητα είτε από τις ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να αφήνουμε αυτή τη ενέργεια να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Μέχρι και το 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού μπορεί να προέρθει από τον αέρα του χώρου. Μια ολόκληρη μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό οικιακής χρήσης, εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα έτσι ώστε να θερμανθεί όλο το boiler που διαθέτει στο εσωτερικό της η αντλία (220-300 λίτρα).

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ

Η ηλεκτρονική σειρά αντλιών SHP-F 220/300/300 X συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς SHP-A 200/300/300 X αλλά διαθέτει επίσης έναν αγωγό αέρα για την εισαγωγή εξωτερικού αέρα ή την εξαγωγή θερμότητας από ένα παρακείμενο δωμάτιο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγωγοί εισαγωγής και εξαγωγής αέρα μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια και /ή κάθετα (τα εξαρτήματα για κάθετη τοποθέτηση είναι διαθέσιμα ως επιλογή). Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία όταν πρόκειται για εγκατάσταση και διάταξη στο χώρο εγκατάστασης.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι πλήρως ενσύρματες αντλίες θερμότητας ζεστού νερού SHP-F 220 – SHP-F 300 & SHP-F 300 X Premium επιτρέπουν την αποτελεσματική παροχή ζεστού νερού χρήσης σε πολλά σημεία σε συνδυασμό με τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας. Η συμπαγής συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα ως μονάδα αέρα ανακύκλωσης, για την αποδοτική χρήση της υπάρχουσας περίσσιας θερμότητας, π.χ. από καταψύκτες, στεγνωτήρια, συστήματα θέρμανσης ή άλλες γεννήτριες θερμότητας. Εναλλακτικά, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν οπουδήποτε απαιτείται με τη σύνδεση αγωγού για τη χρήση εξωτερικού αέρα ως πηγής θερμότητας. Η ποικιλία επιλογών δρομολόγησης αέρα στη συσκευή, στα πλάγια και / ή από πάνω (για τη δρομολόγηση αέρα από "πάνω", απαιτείται το εξάρτημα "LUS 221/301"), παρέχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την τοποθέτηση. Η υψηλής απόδοσης αντλίες θερμότητας με το εσωτερικό βέλτιστα μονωμένο δοχείο επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης. Το υψηλό επίπεδο λειτουργικής ευκολίας που προσφέρει η μονάδα ελέγχου με οθόνη LCD παρέχει την τελική πινελιά. Πληροφορίες όπως η ποσότητα του μεικτού νερού που είναι τώρα διαθέσιμη στους +40°C μπορούν να ζητηθούν πολύ εύκολα. Το επίπεδο εξοπλισμού υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό ανόδιο τρέχουσας τάσης χωρίς να υπάρχει ανάγκη συντήρησης αλλά και έναν ενισχυτή θέρμανσης ( Emergency Boost) έκτακτης ανάγκης. Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Το μοντέλο SHP-F 300 X Premium περιέχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορεί να συνδεθεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας (π.χ. το υπάρχον σύστημα θέρμανσης).

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  • Αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
  • Πολύ εύκολη εγκατάσταση
  • Συμπαγής σειρά με λειτουργία ανακύκλωσης αέρα
  • Εσωτερικό δοχείο με χωρητικότητα 220 & 300 λίτρων
  • Επιτυγχάνουν την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή απόδοση: A +
  • Θερμοκρασίες ζεστού νερού χρήσης μέχρι 65°C που μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την λειτουργία αντλίας θερμότητας
  • SmartGrid - τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον
  • Εξαιρετικά αξιόπιστες και με μεγάλη εξοικονόμηση κόστους, χάρη στο εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ανόδιο που δεν απαιτεί συντήρηση
  • Μοντέλο SHP-F 300 X περιέχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορεί να συνδεθεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μοντέλο PREMIUM SHP-F 220 SHP-F 300 SHP-F 300 X
Ενεργειακή κλάση A+ (L) A+ (XL) A+ (XL)
Λίτρα [L] 220 302 291
Μέγιστη θερμοκρασία [°C] με λειτουργία αντλίας θερμότητας 65
Μέγιστα λίτρα σε θερμοκρασία +40°C [L] 330 465 440
Φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας [°C] -8/+35 -8/+42 -8/+42
Ονομαστική θερμοκρασία ΖΝΧ (EN 16147) [°C] 55
Ονομαστικό προφίλ φορτίου (EN16147) L XL XL
Μέγιστη διαθέσιμη ονομαστική ένταση ζεστού νερού χρήσης στους +40°C (EN 16147 / Α20) 285 405 381
COP (EN 16147 / A20) 3.44 3.67 3.67
Επίπεδο ηχητικής ισχύος (EN 12102) [dB](A) 52
Μέση στάθμη ηχητικής πίεσης με απόσταση 1 μ., σε ελεύθερο πεδίο 37
Ύψος/Διάμετρος [mm] 1545 x 690 1913 x 690 1913 x 690

 

  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων