Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αντλίες Θερμότητας Ζ.Ν.Χ.

Stiebel Eltron | WWK 220 - 300 - 300 SOL Electronic


ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Ζ.Ν.Χ.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΧΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ XΩΡΟΥ - ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΝΤΟΥΖ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ - ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ & ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Αντλία θερμότητας - ζεστού νερού χρήσης

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν την δωρεάν περιβαλλοντική ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και έτσι προσφέρουν μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Για την θέρμανση του νερού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η χρήσης αντλίας θερμότητας προσφέρει μια γρήγορη και πολύ βολική λύση. Στο υπόγειο στην αποθήκη ή στο λεβητοστάσιο συγκεκριμένα υπάρχει θερμότητα στην ατμόσφαιρά, είτε από ένα λέβητα είτε από τις ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να αφήνουμε αυτή τη ενέργεια να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης αξιοποιούν αυτή την ενέργεια. Μέχρι και το 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση του νερού μπορεί να προέρθει από τον αέρα του χώρου. Μια ολόκληρη μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό οικιακής χρήσης, εκμεταλλευόμενη την θερμότητα του αέρα έτσι ώστε να θερμανθεί όλο το boiler που διαθέτει στο εσωτερικό της η αντλία (200-300 λίτρα).

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας SHP-A προσφέρουν μια γρήγορη και βολική λύση για τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - ανεξάρτητα από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης που διαθέτουμε. Διατίθενται σε δύο μεγέθη δοχείων και έρχονται με έναν πολύ ελκυστικό σχεδιασμό. Οι αντλίες θερμότητας SHP-A, με το βέλτιστα μονωμένο εσωτερικό δοχείο, επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας που προσφέρει η μονάδα ελέγχου μέσω της οθόνης LCD προσθέτει την τελική πινελιά. Πληροφορίες όπως η διαθέσιμη ποσότητα μικτού νερού στους +40°C αυτή την στιγμή, μπορούν να ζητηθούν άμεσα.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η ενσωματωμένη επαφή, που περιλαμβάνεται ως στάνταρ, επιτρέπει τον έλεγχο των εξωτερικών πομπών σήματος, για παράδειγμα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια που παράγεται. Αντίστοιχα και όπου είναι δυνατόν, την χαμηλή τιμή για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο (π.χ Νυκτερινό τιμολόγιο).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι αντλίες θερμότητας SHP-A 220 & 300 Plus είναι πλήρως ενσύρματες αντλίες θερμότητας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με νέο, ελκυστικό σχεδιασμό, έχουν χωρητικότητα δοχείου 220 & 300 λίτρων. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες θερμότητας, με βέλτιστα μονωμένο δοχείο, επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης. Η τελευταία λεπτομέρεια προστέθηκε από τη νέα ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου με οθόνη LCD, που προσφέρει υψηλό επίπεδο λειτουργικής ευκολίας. Μπορούν να ζητηθούν πληροφορίες όπως η τρέχουσα διαθέσιμη ποσότητα αναμεμειγμένου νερού στους +40°C για παράδειγμα. Μόνο με την λειτουργία αντλίας θερμότητας μπορούν να επιτευχθούν θερμοκρασίες νερού μέχρι 65°C. Η απαιτούμενη ακριβής θερμοκρασία μπορεί να επιλεχθεί με ποικίλο τρόπο. Αυτές οι συμπαγείς συσκευές έχουν σχεδιαστεί για την παροχή περισσότερων σημείων χρήσης. Το επίπεδο εξοπλισμού υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό ανόδιο τρέχουσας τάσης χωρίς να υπάρχει ανάγκη συντήρησης αλλά και έναν ενισχυτή θέρμανσης ( Emergency Boost) έκτακτης ανάγκης.

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Τo μοντέλο SHP-A 300 X Plus περιέχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορεί να συνδεθεί με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας (π.χ. το υπάρχον σύστημα θέρμανσης).

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  • Αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
  • Πολύ εύκολη εγκατάσταση
  • Συμπαγής σειρά με λειτουργία ανακύκλωσης αέρα
  • Εσωτερικό δοχείο με χωρητικότητα 220 & 300 λίτρων
  • Επιτυγχάνουν την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή απόδοση: A +
  • Θερμοκρασίες ζεστού νερού χρήσης μέχρι 65°C που μπορούν να επιτευχθούν σε λειτουργία αντλίας θερμότητας (χωρίς να είναι απαραίτητο το Emergency Boost)
  • SmartGrid - τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον
  • Εξαιρετικά αξιόπιστες και με μεγάλη εξοικονόμηση κόστους, χάρη στο εντυπωσιακό ηλεκτρονικό ανόδιο που δεν απαιτεί συντήρηση
  • Μοντέλα SHP-A 300 X Plus και SHP-F 300 X Premium περιέχουν ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και μπορούν να συνδεθούν με ένα ηλιακό θερμικό σύστημα ή μια πρόσθετη εξωτερική πηγή θερμότητας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μοντέλα SHP-A 220 Plus SHP-A 300 Plus SHP-A 300 X Plus
Ενεργειακή κλάση A+ (L) A+ (XL) A+ (XL)
Λίτρα [L] 220 302 291
Μέγιστη θερμοκρασία [°C] με λειτουργία αντλίας θερμότητας 65
Μέγιστα λίτρα σε θερμοκρασία +40°C [L] 330 465 440
Φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας [°C] +6/+42
Ονομαστική θερμοκρασία ΖΝΧ (EN 16147) [°C] 55
Ονομαστικό προφίλ φορτίου (EN16147) L XL XL
Μέγιστη διαθέσιμη ονομαστική ένταση ζεστού νερού χρήσης στους +40°C (EN 16147 / Α20) 278 395 371
COP (EN 16147 / A20) 3.55 3.51 3.51
Επίπεδο ηχητικής ισχύος (EN 12102) [dB](A) 60
Μέση στάθμη ηχητικής πίεσης με απόσταση 1 μ., σε ελεύθερο πεδίο 45
Ύψος/Διάμετρος [mm] 1545 x 690 1913 x 690 1913 x 690

 

  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων