Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Ενέργεια που Ανακυκλώνεται


Έξυπνη τεχνολογία που εκμεταλλεύεται την απώλεια θερμότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος ή τον εξωτερικό αέρα, για την παραγωγή ζεστού νερού για όλη την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε εύκολα τη διαθέσιμη θερμότητα του υπoγείου. Οι υψηλής ποιότητας αντλίες θερμότητας ΖΝΧ της STIEBEL ELTRON χρησιμοποιούν ενέργεια από το περιβάλλον για τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης προσφέροντας μια αποτελεσματική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση για την παραγωγή ζεστού νερού όλο το χρόνο με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στην περίπτωση θέρμανσης νερού από ανανεώσιμες πηγές, οι αντλίες θερμότητας ΖΝΧ προσφέρουν μια γρήγορη και βολική λύση. Ειδικά τα υπόγεια συχνά θερμαίνονται παθητικά, είτε από λέβητα ή από ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν θερμότητα. Αντί να διαρρεύσει στο περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας για ζεστό νερό αξιοποιούν αυτήν την ενέργεια.

Μέχρι και 70% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση νερού μπορεί να ληφθεί από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Μια μονοκατοικία ή μια διώροφη κατοικία μπορεί να έχει ζεστό νερό μεταφέροντας τη θερμότητα του περιβάλλοντος κατευθείαν στο ενσωματωμένο δοχείο της αντλίας.

 

Καλαίσθητες και κομψές
Οι αντλίες θερμότητας SHP προσφέρουν μια γρήγορη και βολική λύση για τη θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - ανεξάρτητα από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης που διαθέτουμε. Διατίθενται σε δύο μεγέθη δοχείων και έχουν πολύ ελκυστικό σχεδιασμό. Οι αντλίες θερμότητας SHP, με το βέλτιστα μονωμένο εσωτερικό δοχείο, επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές απόδοσης.

Σειρά: Stiebel Eltron | SHP-A 220 300 Plus

Εξαιρετικά ευέλικτες
Η σειρά SHP-F 220 300 Premiumc συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής σειράς SHP-A 220 300 Plus, αλλά διαθέτει επίσης έναν αγωγό αέρα για την είσοδο εξωτερικού αέρα ή απορριπτόμενης θερμότητας από ένα παρακείμενο χώρο.

Σειρά: Stiebel Eltron | SHP-F 220 300 Premium

Παραγωγή ζ.ν.χ. εκτός σπιτιού
Οι WWK 222 Η/302 H είναι συμπαγείς αντλίες θερμότητας αέρος ειδικά σχεδιασμένες για υπαίθρια χρήση - εγκατάσταση, για την τροφοδοσία ζεστού νερού σε πολλά σημεία χρήσης. Φυσικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική εγκατάσταση σε λειτουργία ανακυκλοφορίας αέρα. Συμπαγής κατασκευή που προσφέρει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Τέλος, δε χρειάζεται να γίνει καμία ρύθμιση, η θερμοκρασία του ζ.ν.χ. είναι ήδη προκαθορισμένη.

Σειρά: Stiebel Eltron | WWK 222 – 302

Σίγουρη λύση για το μέλλον

Η τροφοδοσία της αντλίας θερμότητας ζ.ν.χ. με το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα με σημαντικά για την κατανάλωση και το περιβάλλον οφέλη.

 

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων