Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Γιατί να επιλέξω θερμοπομπούς Stiebel Eltron;


Η Stiebel Eltron είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές στον χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης παγκοσμίως. Το 1924 εφηύρε την πρώτη ηλεκτρική αντίσταση εμβάπτισης στον κόσμο και από τότε απαριθμεί πάρα πολλές πατέντες και αντίστοιχα πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η εξειδίκευσή της στα ηλεκτρικά προϊόντα και συγκεκριμένα στα προϊόντα θέρμανσης χώρου, θέρμανσης νερού, εξαερισμού αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές θερμότητας την καθιστούν τον κορυφαίο κατασκευαστή στην Γερμανία και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο. Η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων που παράγει έχει ταυτιστεί με την μεγάλη διάρκεια ζωής αυτών, την μεγάλη αξιοπιστία τους και την Γερμανική ποιότητα κατασκευής αλλά φυσικά και το Γερμανικό “know how”. Η συνεχείς επιβραβεύσεις της εταιρείας με τον τίτλο German Superbrand αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία καθιστώντας την πρωτοπόρο στις εξελίξεις του χώρου.

Οι θερμοπομποί Stiebel Eltron κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και σύμφωνα με τους τελευταίους ευρωπαϊκούς κανονισμούς οικολογικού σχεδιασμού Eco Design – ErP2018 Ready. Είναι μελετημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή απόδοση και την πιο χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Οι μικρές διαστάσεις των θερμοπομπών Stiebel Eltron εξασφαλίζουν ότι ακόμα και ο μικρότερος διαθέσιμος χώρος σε ένα δωμάτιο, είναι αρκετός για την τοποθέτηση τους (μήκος θερμοπομπού 1.500Watt μόλις 58,2cm!).

Απορίες σχετικά με Θερμοπομπούς

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων