Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Πολυτελής Αποτελεσματικότητα


Τα ηλεκτρικά συστήματα άνετης θέρμανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε θερμότητα ακριβώς στο χώρο που επιθυμείτε και όποτε εσείς επιθυμείτε. Συγχρόνως ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε κατοικία από άποψη εξωτερικής εμφάνισης. Εκτός από την κομψότητα ανώτερης ποιότητας οι πλάκες φυσικής πέτρας παράγουν μια εξαιρετικά ευχάριστη θερμότητα, ενώ ο λιτός επίπεδος σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο και η καθαρή επιφάνεια των γυάλινων θερμαντικών ακτινοβολίας ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο περιβάλλον.

Stiebel Eltron | MH
Θέρμανση με φυσική πέτρα
Ο συνδυασμός φυσικών υλικών και θερμότητας ασκούσε ανέκαθεν μια ιδιαίτερη γοητεία. Εκτός από τη μοναδική εξωτερική εμφάνιση της, η θέρμανση με φυσική πέτρα προσφέρει και μια εξαιρετικά ευχάριστη θερμότητα.
Stiebel Eltron | RH
Θέρμανση με γυάλινη επιφάνεια
Η εκπεμπόμενη θερμότητα θεωρείται ιδιαίτερα ευχάριστη και σπάνια παρέχεται με τόσο καλό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως με τη δική μας στοχευμένη θέρμανση με ακτινοβολία.

 

Θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας από φυσική πέτρα

Όπως και ο ήλιος, τα σώματα φυσικής πέτρας προσδίδουν ζεστασιά στους τοίχους, τα πατώματα, τις οροφές και στους ανθρώπους ενός δωματίου, με την ίδια γενναιοδωρία. Εντυπωσιάζουν με την εύκολη λειτουργίας τους και την απόλυτη οπτική τους εμφάνιση, καθώς κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας. Φυσικά υλικά και θέρμανση - ένας συνδυασμός που κερδίζει. Όχι μόνο είναι καλαίσθητα και ιδιαίτερα ελκυστικά στην όψη, αλλά προσφέρουν επίσης μια πολύ ευχάριστη αίσθηση θερμότητας. Η χρήση γνήσιας φυσικής πέτρας σημαίνει ότι κάθε θερμαντικό σώμα είναι μοναδικό.

Γυάλινα θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας

Η ακτινοβολούμενη θερμότητα θεωρείται ιδιαίτερα ευχάριστη - και σπάνια παρέχεται με τόσο καλό αισθητικό αποτέλεσμα, όσο με τα γυάλινα θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας της STIEBEL ELTRON. Οι θερμαινόμενες γυάλινες επιφάνειες των συσκευών RHB και RHW ταιριάζουν σε όλους τους χώρους - στο καθιστικό, στο διάδρομο ή ακόμα και στο μπάνιο. Η ειδική επιφάνεια αντανακλά το φως με τρόπο που προσθέτει βάθος σε ολόκληρο το δωμάτιο, είτε επιλέγετε μια έκδοση σε άσπρο ή σε μαύρο χρώμα. Ο τρόπος στήριξης της συσκευής επιτρέπει την τοποθέτηση της χωρίς να είναι ορατά τα καλώδια ή και ο θερμοστάτης της μετά την εγκατάσταση.

 

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων