Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Πώς Τοποθετείται Ένας Ταχυθερμαντήρας;


Πώς τοποθετείται ένας Ταχυθερμαντήρας;

Ο ταχυθερμαντήρας νερού μπορεί να συνδεθεί και να τεθεί σε λειτουργία μόνο από ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές θέρμανσης νερού διαθέτουν απλή τεχνολογία σύνδεσης με διπλές θηλιές, εύκαμπτα καλώδια για σύνδεση νερού και εύκαμπτη ηλεκτρική σύνδεση.  Οι ταχυθερμαντήρες νερού μπορούν εύκολα και γρήγορα να συνδεθούν από τον ειδικό σε μερικά απλά βήματα. 

Συναρμολόγηση και εγκατάσταση ταχυθερμαντήρα

1) Στο πρώτο βήμα, το πρότυπο τοποθέτησης ευθυγραμμίζεται στον τοίχο και επισημαίνεται με τη βοήθεια των οπών. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο ταχυθερμαντήρας θα τοποθετηθεί ίσια.
2) Η βάση στερέωσης σας διευκολύνει στην τοποθέτηση του ταχυθερμαντήρα: Απλά τρυπάτε δύο τρύπες και εισάγετε τις βίδες ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένων των πείρων. Κατά την αντικατάσταση της συσκευής, οι υπάρχουσες τρύπες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται χάρη στο βοήθημα τοποθέτησης.
3) Τέλος, ελέγξτε την ευθυγράμμιση της βάσης στερέωσης με τον τοίχο.

4.α) Στο επόμενο βήμα, το κάλυμμα του ταχυθερμαντήρα ξεκουμπώνει με ένα κατσαβίδι...
4.β) ...και το κάλυμμα ανοίγει.

5) Πατώντας ταυτόχρονα τα δύο άγκιστρα κλειδώματος δεξιά και αριστερά, αφαιρείται η αποσπώμενη βάση του πίσω τοιχώματος. Ο χώρος τοποθέτησης για τη σύνδεση νερού είναι τώρα ελεύθερα προσβάσιμος.
6) Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα τοποθέτησης που προσφέρουν οι ταχυθερμαντήρες νερού είναι η ύπαρξη “Jumper”. Με αυτό, η μέγιστη ισχύς της συσκευής 18, 21 ή 24 kW μπορεί να οριστεί ή ακόμα και να αλλάξει ξανά αργότερα.
7) Το επόμενο βήμα είναι η ηλεκτρική σύνδεση. Για το σκοπό αυτό, το καλώδιο οδηγείται από πίσω μέσω του «δακτυλίου καλωδίου». Στη συνέχεια, το στόμιο εισάγεται από την πίσω πλευρά της συσκευής μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Η καλωδίωση πρέπει να περικλείει πλήρως την εξωτερική μόνωση του καλωδίου ηλεκτρικής σύνδεσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη προστασία IP 25.
8) Ο ταχυθερμαντήρας μπαίνει τώρα στον τοίχο και τοποθετείται στη ράγα συναρμολόγησης όπου και κλειδώνει. Η κλειδαριά περιστροφής με γρήγορη κίνηση 90° εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια και πρακτική, γρήγορη σύσφιξη του πίσω μέρους της συσκευής με μόνο μία στροφή ¼.
9) Για τη σύνδεση νερού ο επαγγελματίας έχει άφθονο χώρο στην διάθεση του. Οι εύκαμπτοι σωλήνες από χαλκό, συμπεριλαμβανομένου του μπαγιονέτ, διευκολύνουν την εγκατάσταση, ακόμη και για ελαφρώς διαφορετικές συνδέσεις στις αποστάσεις των σωλήνων νερού.
10) Τα ηλεκτρικά καλώδια μπορούν τώρα να ευθυγραμμιστούν στον ταχυθερμαντήρα. Η ηλεκτρική σύνδεση μπορεί να γίνει από πάνω ή από κάτω, χάρις στην ευελιξία των ακροδεκτών.
11) Τοποθετήστε τη βάση του πίσω τοιχώματος και την πρόσοψη της συσκευής. Με λίγα απλά βήματα, διαθέτετε έναν ταχυθερμαντήρα εγκατεστημένο στον τοίχο και μπορείτε να το θέσετε αμέσως σε λειτουργία. Δεδομένου ότι η τεχνολογία «γρήγορης εγκατάστασης» είναι εύκολα προσαρμόσιμη σε πολλές συσκευές άλλων κατασκευαστών, η αντικατάσταση τους δεν απαιτεί καθόλου χρόνο.

Απορίες σχετικά με Ταχυθερμαντήρες

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων