Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Ποια Είναι τα Πλεονεκτήματα των Ταχυθερμαντήρων;


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Ταχυθερμαντήρων;

Οι λύσεις για την αποτελεσματική θέρμανση ζεστού νερού χρήσης διακρίνονται σε κεντρικές και τοπικές. Οι κεντρικές λύσεις ζεστού νερού είναι κυρίως δοχεία (Boilers) ζεστού νερού χρήσης που θερμαίνονται από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης - μια αντλία θερμότητας ή το καυστήρα πετρελαίου ή αερίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα μεγάλο επίπεδο ενέργειας χάνεται μέσω των μεγάλων γραμμών παροχής (σωληνώσεων) αλλά και κατά την διάρκεια αναμονής μέχρι την χρήση του ζεστού νερού.  Η πραγματική ενεργειακή απόδοση του συστήματος συνήθως εμφανίζεται μόνο στο τέλος του έτους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί συντελεστές κόστους, όπως η κυκλοφορία του νερού, οι απώλειες των δοχείων, οι απώλειες ενέργειας κατά την αναμονή και οι απώλειες διανομής, οδηγούν σε υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτοί οι παράγοντες σπάνια αναγνωρίζονται ως κόστος ζεστού νερού χρήσης. Εάν ληφθούν επίσης υπόψη αυτά τα κρυφά κόστη, τότε οι τοπικοί ηλεκτρικοί ταχυθερμαντήρες νερού είναι συχνά πιο οικονομικοί από τα κεντρικά συστήματα. Αυτό έχει επαληθευτεί από διάφορες διαφορετικές μελέτες.

Η θέρμανση νερού με ηλεκτρικό ταχυθερμαντήρα προσφέρει πολλά οφέλη:

1. Κοντά στο σημείο χρήσης
Οι ταχυθερμαντήρες νερού τοποθετούνται ακριβώς εκεί που χρειάζεται: στο νεροχύτη της κουζίνας, στο νιπτήρα, δίπλα στο ντους ή πάνω από το λουτρό.

2. Εξοικονόμηση ενέργειας
Οι μικρές διαδρομές σωληνώσεων, λόγω εγκατάστασης απευθείας στο σημείο, εξασφαλίζουν ότι η απώλεια θερμότητας μειώνεται στο ελάχιστο. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και προστατεύει το περιβάλλον.

3. Εξοικονόμηση νερού
Μικρές διαδρομές σωληνώσεων σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει κρύο νερό στη γραμμή τροφοδοσίας, το οποίο θα πρέπει να απορρίπτεται αχρησιμοποίητο όταν ζητάμε ζεστό νερό. Εάν βρίσκεστε δίπλα από την πηγή, δεν χάνετε πολύτιμο νερό.

4. Εξοικονόμηση χρημάτων
Από τη στιγμή που οι ταχυθερμαντήρες νερού χρησιμοποιούν όλη την ενέργεια που καταναλώνουν χωρίς να έχουν απώλειες, αποτελούν ένα ιδιαίτερα οικονομικό σύστημα.

5. Εύκολη προσαρμογή
Οι ταχυθερμαντήρες για την παροχή ζεστού νερού χρήσης εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα - ακόμα και όταν τοποθετούνται για να αντικαταστήσουν παλαιότερες συσκευές. Αυτό περιορίζει τα έξοδα και εξοικονομεί χρόνο.

6. Ακριβής τιμολόγηση
Σε πολυκατοικίες, η δυνατότητα ακριβούς ατομικής τιμολόγησης είναι αρκετά σημαντική. Ο καθένας πληρώνει για αυτό που χρησιμοποιεί – και τίποτα περισσότερο.

Απορίες σχετικά με Ταχυθερμαντήρες

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων