Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Συστήματα Μη Κεντρικού Εξαερισμού


Μη κεντρικές μονάδες εξαερισμού

Μια μη κεντρική λύση εξαερισμού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη στην περίπτωση ανακαίνισης ή όπου εντοπίζονται προβλήματα υγρασίας. Απαιτούνται μόνο ελάχιστες εργασίες για την εγκατάσταση. Οι μεμονωμένες μονάδες λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη για την εξαγωγή αέρα από δωμάτια όπου η υγρασία είναι κρίσιμης σημασίας, όπως μπάνια και κουζίνες. Οι μονάδες εξαερισμού Stiebel Eltron εξασφαλίζουν τον βέλτιστο αερισμό σε όλο το χώρο διαβίωσης.

.

Πώς λειτουργούν τα μη κεντρικά συστήματα εξαερισμού

Όσον αφορά τα συστήματα εξαερισμού, κάνουμε διαφοροποίηση μεταξύ, μη κεντρικών και κεντρικών μονάδων. Δεν απαιτείται σύστημα διανομής αέρα για μη κεντρικά συστήματα. Επομένως, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για μετεγκατάσταση σε ένα έργο εκσυγχρονισμού. Προσφέρουμε συστήματα με και χωρίς ανάκτηση θερμότητας: στην περίπτωση μη κεντρικών συστημάτων με ανάκτηση θερμότητας, ο εγκαταστάτης σας τοποθετεί μία μονάδα στον εξωτερικό τοίχο κάθε δωματίου για εξαερισμό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συστήματα με δύο ανεμιστήρες και ανάκτηση θερμότητας μέσω ενός εναλλάκτη θερμότητας αντίθετου ρεύματος, για παράδειγμα.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονάδες γνωστές και ως αναστρέψιμοι ανεμιστήρες. Αυτές εγκαθίστανται πάντα σε ζεύγη και λειτουργούν εναλλάξ, έτσι ώστε να μην δημιουργείται υποπίεση ή υπερπίεση στο δωμάτιο. Εάν απαιτείται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και οκτώ μονάδες εξαερισμού μέσω μιας μονάδας ελέγχου και μιας μονάδας προγραμματισμού. Μέσω της μεταφοράς θερμότητας, ο εναλλάκτης θερμότητας αλουμινίου υψηλής ποιότητας φορτίζεται με ενέργεια θέρμανσης από τον εξαγόμενο αέρα. Ο ανεμιστήρας τύπου EC αλλάζει κατεύθυνση μετά από 40 δευτερόλεπτα και φυσάει καθαρό αέρα, από το εξωτερικό στο δωμάτιο. Καθώς συμβαίνει αυτό, η θερμαντική ενέργεια που απορροφήθηκε προηγουμένως μεταφέρεται στον αέρα παροχής. Αυτό μειώνει την απώλεια θερμικής ενέργειας έως και 93%.

 

 

VLR 70 Trend EU
Δημιουργήστε ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον στο σπίτι με την αποκλειστική μονάδα εξαερισμού VLR 70 Trend EU.

Δείτε περισσότερα

LA 60 VE
Η μη κεντρική μονάδα εξαερισμού LΑ 60 VE είναι η λύση για δωμάτια χωρίς παράθυρα.

Δείτε περισσότερα

LA 70 VE
Η LA 70 VE μονάδα εξαερισμού έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον εξαερισμό από χώρους με υγρασία.

Δείτε περισσότερα

 

 

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων