Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ | YΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ | ΦΥΛΛΑΔΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Συστήματα Κεντρικού Εξαερισμού


Κεντρικές μονάδες εξαερισμού

Με τον κεντρικό εξαερισμό, μια μονάδα χειρίζεται την παροχή και την εξαγωγή αέρα προς/από το εσωτερικό μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος εξαερισμού. Οι απαιτούμενοι αγωγοί εξαερισμού μπορούν να εισχωρήσουν σε τοίχους, οροφές από σκυρόδεμα, ψευδοροφές, στο πάτωμα, να τοποθετηθούν κάτω από ένα στρώμα επίστρωσης ή ακόμα και να διατηρηθούν ορατοί. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για νέα έργα και ολοκληρωμένα έργα εκσυγχρονισμού. Το πλεονέκτημα για εσάς έγκειται στη σταθερή ποιότητα του καθαρού αέρα που παραδίδεται σε ολόκληρο το κτίριο.

Πώς λειτουργούν τα κεντρικά συστήματα εξαερισμού

Οι κεντρικές λύσεις που χρησιμοποιούνται σε νέα έργα ή ολοκληρωμένα έργα εκσυγχρονισμού είναι διαθέσιμες ως συστήματα εξαγωγής αέρα και ως συστήματα παροχής/εξαγωγής αέρα. Αυτά απαιτούν αγωγούς εξαερισμού που τοποθετούνται σε τοίχους, οροφές από σκυρόδεμα, ψευδοροφές, στο πάτωμα, κάτω από ένα στρώμα επίστρωσης ή ακόμη και να διατηρούνται ορατές. Ένα σύστημα εξαγωγής αέρα εξάγει πεπαλαιωμένο αέρα μέσω αγωγών από τους χώρους εξαγωγής αέρα, όπως η κουζίνα, το μπάνιο και η τουαλέτα. Ταυτόχρονα, ο καθαρός αέρας εισέρχεται μέσω των ανοιγμάτων εξωτερικού αέρα απευθείας στους χώρους παροχής αέρα (σαλόνι, αίθουσα παιχνιδιών, υπνοδωμάτια). Ο όγκος του αέρα που εξάγεται από τις περιοχές εξαγωγής αέρα καθορίζεται από την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Ένα σύστημα παροχής/εξαγωγής αέρα αντλεί τον εξωτερικό αέρα από ένα κεντρικό σημείο και τον διανέμει μέσω αγωγών σε όλους τους χώρους παροχής αέρα. Η θερμότητα ανακτάται σε έναν εναλλάκτη θερμότητας αντίθετης ροής, ο οποίος μεταφέρει έως και περίπου το 90% της χαμένης θερμότητας από τον εξαγόμενο αέρα, στον αέρα παροχής. Ο εξωτερικός αέρας φιλτράρεται για την αποφυγή μόλυνσης της μονάδας και των αγωγών και για την προστασία των αλλεργικών ατόμων από τις επιπτώσεις της σκόνης και της γύρης.

 

LWZ 180/280
Δημιουργήστε ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον στο σπίτι με την αποκλειστική μονάδα εξαερισμού LWZ 180.

Δείτε περισσότερα

LWZ 130
Η κεντρική μονάδα εξαερισμού LWZ 130 είναι η λύση για αυξημένη άνεση σε κάθε σπίτι.

Δείτε περισσότερα

LWZ 70 E
Η LWZ 70 E μονάδα εξαερισμού έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον εξαερισμό σε διαμερίσματα.

Δείτε περισσότερα

 

 

 

 
  HEATOVENT HELLAS
Καραϊσκάκη 46, Χαϊδάρι 12461 Αθήνα
τηλ 210 5900260, fax 210 5981518
email
  
  © 2014-2021 HEATOVENT HELLAS
Όλα τα περιεχόμενα του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HEATOVENT HELLAS. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων